Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
11
%
246 Kč 277 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.
Autor: | Ludmila Šilhánková |
Nakladatel: | Academia - nakladatelství |
ISBN: | 978-80-200-1703-1 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 364 |
Zařazení: | učebnice vysokých škol • obecná mikrobiologie • potravinářská mikrobiologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dějiny bez hranic?
Echternkamp, Jörg
-
Umělá inteligence 5
Vladimír Mařík; Olga Štěpánková; Jiří Lažanský
-
Ve čtrnácti sám v Osvětimi
Tomáš Radil
-
Hrůza v české literatuře
Patrycjusz Pajak
-
Slovník historiků umění. výtvarných k...
Anděla Horová; Lubomír Slavíček; Polana Bregantová
-
Otto Weininger
Chandak Sengoopta
-
Ledové Čechy
Radek Mikuláš
-
Slyšet své srdce
Jiří Konta
-
Česká ekonomika a ekonomická teorie + CD
Stanislav Šaroch; Milan Žák
-
Kenaanské glosy ve středověkých hebre...
Robert Dittmann; Ondřej Bláha; Karel Komárek
-
Paměti jihohočeského odbojáře
Josef Pikl
-
Smrt, hroby a záhrobí v islámu
Bronislav Ostřanský
-
Soudruzi!
Robert Service
-
Moravský kras v ponorné řece času
Petr Zajíček
-
Přehled dějin reflexe psychologie oso...
Josef Förster
-
Český knihtisk mezi pozdní gotikou a ...
Petr Voit