Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.05
PPL Pátek 17.05
Osobní odběr Pondělí 20.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vraždil jsem pro Hells Angels

Vraždil jsem pro Hells Angels
24 %

196  Kč 259 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Ve chvíli, kdy mu bylo patnáct let, Serge Quesnel už věděl, pro koho chce pracovat: pro Pekelné anděly, Aby si ho všimli, vydal se na životní cestu plnou krádeží a zabíjení, která ho dovedla za mříže – a k pracovní nabídce od Pekelných andělů z pobočky v Trois-Rivieres, vedené Louisem „Melou“ Royem. Andělé dali Quesnelovi pocit, že někam patří, který hledal – a kontrakty, aby eliminoval několik jejich nepřátel. Celkově zavraždil pět mužů. Když byl Quesnel zrazen jeho starým kamarádem, neměl jinou možnost, než prodat svoje „bratry“ ve výhodné výměně za novou totožnost a zkrácený čas ve vězení. Nyní Quesnel vypráví novináři Pierru Martineau s mrazicí detailností svůj příběh plný násilí a zrady. Výsledná kronika je moderní zločineckou klasikou.
Autor:
Nakladatel: Bodyart Press s.r.o.
ISBN: 978-80-87525-09-8
Rok vydání: 2012
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 280
Zařazení: autobiografické vzpomínky literatura faktu organizovaná kriminalita Hells Angels (gang) motorkářské gangy Quesnel, Serge
Mohlo by se vám také líbit..