Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sestry až za hrob

Sestry až za hrob
22 %

272  Kč 349 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Ava nevěří, že je její sestra mrtvá. Ava své dvojče zná. A pozná, když si Zelda jen hraje a manipuluje s lidmi Ava se vrací na neprosperující rodinnou vinici a znovu musí čelit všemu, před čím už jednou utekla: dementní matce závislé na alkoholu, šviháckému, poněkolikáté ženatému nepřítomnému otci a budoucnosti, které se chtěla vyhnout, když před dvěma lety odešla do Paříže. Rozhodne se odhalit tajemství Zeldiny smrti — sestra prý uhořela ve stodole, kterou zapálila, když omdlela s hořící cigaretou v ruce. Jenže Ava dostává od své sestry e-maily, objevuje ukryté zprávy a ocitá se na výpravě, která ji přivede k dřívějším milencům, vypůjčeným traktorům, zaprášeným láhvím vína, do venkovských striptýzových klubů, k rodinným tajemstvím a citovým vazbám, na něž se tak usilovně snažila zapomenout.

Čím více se Ava o svém nepředvídatelném dvojčeti dozvídá, tím více si uvědomuje, že nezná pravidla hry, kterou se sestrou celý život hrála.

Autor:
Nakladatel: Host
ISBN: 978-80-7577-170-4
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 360
Mohlo by se vám také líbit..