Zpracování masa pro 3.roč. SOU
220 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.
| Autor: | Kolektiv Autorů |
| Nakladatel: | SOBOTÁLES NAKLADATELSTVÍ |
| Rok vydání: | 2012 |
| Vazba: | Paperback |
| Počet stran: | 104 |
| Zařazení: | učebnice středních škol • zpracování masa |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Pravidla českého pravopisu
Kolektiv Autorů
-
Deutsch mit Max A1/díl 1 - pracovní s...
Kolektiv Autorů
-
Matematika pro 4. ročník ZŠ 3.díl
Kolektiv Autorů
-
Český jazyk 6 pro ZŠ a víceletá gymná...
Kolektiv Autorů
-
Hravá matematika 9 - PS pro 9. ročník...
Kolektiv Autorů
-
Zeměpis 6 Pracovní sešit
Kolektiv Autorů
-
Němčina Deutsch mit Max A1/díl 2
Kolektiv Autorů
-
Angličtina pro 5. ročník ZŠ - Pracovn...
Kolektiv Autorů
-
Fyzika 9 pro ZŠ a víceletá gymnázia -...
Kolektiv Autorů
-
Start with Click New 1
Kolektiv Autorů
-
Veselá abeceda
Kolektiv Autorů
-
Pracovní listy k učebnici Naše vlast
Kolektiv Autorů
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
Durych V., Chvála J.
-
Novátor hudební výchovy Josef Křička,...
Siebr
-
Příručka pro automechanika
Rolf Gscheidle
-
Technologie II pro učební obory SOU l...
Roman Liška
