Zpracování masa pro 3.roč. SOU
220 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | Sobotáles |
Rok vydání: | 2012 |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 104 |
Zařazení: | učebnice středních škol • zpracování masa |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Přehled středoškolského učiva českého...
Kolektiv Autorů
-
Floristika
Kolektiv Autorů
-
Pravidla českého pravopisu
Kolektiv Autorů
-
Latinsko/ český slovník
Kolektiv Autorů
-
Němčina Deutsch mit Max A1/díl 1
Kolektiv Autorů
-
Literatura pro 1. ročník gymnázií
Kolektiv Autorů
-
Matematika pro 4. ročník ZŠ 3.díl
Kolektiv Autorů
-
Matematika - Příprava na státní maturitu
Kolektiv Autorů
-
Odmaturuj! z matematiky 1
Kolektiv Autorů
-
Odmaturuj! z literatury TESTY
Kolektiv Autorů
-
Matematika pro 4. ročník ZŠ 1.díl
Kolektiv Autorů
-
Angličtina cestovní konverzace + CD
Kolektiv Autorů
-
Receptury teplých pokrmů 8.vydání
Jaroslav Runštuk
-
Tabulky pro automechaniky
Gscheidle a kolektiv
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
Durych V., Chvála J.
-
Příručka pro automechanika - 3. přepr...
Gscheidle a kolektiv