Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Teoretické aspekty racionalizace ekonomického vzdělávání

Teoretické aspekty racionalizace ekonomického vzdělávání
25 %

368  Kč 490 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace je určena všem, kteří se zajímají o výuku ekonomických předmětů, ať už jde o pedagogy nebo studenty. Svým obsahovým zaměřením i způsobem zpracování daného tématu představuje ojedinělý informační zdroj. Kolektiv autorů dvou sesterských kateder ze dvou vysokých škol - Katedry didaktiky ekonomických předmětů Fakulty financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze a Katedry pedagogiky Národohospodářské fakulty Ekonomické univerzity v Bratislavě - zpracoval vědeckou monografii zaměřenou na teoretické aspekty racionalizace ekonomického vzdělávání, která zkoumá podstatné oblasti komplexního didaktického systému. Pokud do komplexního didaktického systému zařadíme cíle a obsah vzdělávání, organizační formy výuky, vyučovací metody a didaktické zásady, tj. všechny nemateriální i materiální prostředky vyučování, potom se předkládaná monografie věnuje vedle didaktických zásad všem jeho prvkům včetně zkoumání jeho kvality v ekonomickém vzdělávání.
Autor:
Nakladatel: Press 21
ISBN: 978-80-905181-5-5
Rok vydání: 2014
Vazba: Paperback
Počet stran: 536
Zařazení: učebnice vysoké školy základní školy kolektivní monografie střední školy vyučovací metody pedagogická evaluace kurikulum pedagogický výzkum e-learning kvalita vzdělávání ekonomické vzdělávání