Příprava pokrmů I.
12
%
331 Kč 375 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, obiloviny a jiné. Na tento titul navazuje ve stejné ediční řadě publikace Příprava pokrmů II.
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | RAABE |
ISBN: | 978-80-7496-200-4 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 132 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Občanské právo hmotné 2 - Díl druhý: ...
Kolektiv Autorů
-
Energetický zákon. Komentář
Kolektiv Autorů
-
Autorské právo.2015
Kolektiv Autorů
-
Zákon o bankách (č. 21-1992 Sb.) - ko...
Kolektiv Autorů
-
Spravedlnost pláče
Kolektiv Autorů
-
Zákon o zadávání veřejných zakázek
Kolektiv Autorů
-
Zákon o náhradě škody v oblasti hospo...
Kolektiv Autorů
-
Dopravní právo
Kolektiv Autorů
-
Přehled středoškolského učiva českého...
Kolektiv Autorů
-
Floristika
Kolektiv Autorů
-
Večerníčkový BOX DVD - kolekce 63 več...
Kolektiv Autorů
-
Já, písnička 4.
Kolektiv Autorů
-
Výchova demokratického občana II.
Staňková Blanka a kolektiv
-
Dodržování předpisů z oblasti hygieny...
-
Dodržování předpisů z oblasti hygieny...
-
Činnosti venku a v přírodě v předškol...
Jančaříková Kateřina, Kapuciánová Magdaléna,