Příprava pokrmů I.
12
%
331 Kč 375 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, obiloviny a jiné. Na tento titul navazuje ve stejné ediční řadě publikace Příprava pokrmů II.
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | RAABE |
ISBN: | 978-80-7496-200-4 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 132 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Přehled středoškolského učiva českého...
Kolektiv Autorů
-
Floristika
Kolektiv Autorů
-
Pravidla českého pravopisu
Kolektiv Autorů
-
Latinsko/ český slovník
Kolektiv Autorů
-
Deutsch mit Max A1/díl 1 - pracovní s...
Kolektiv Autorů
-
Literatura pro 1. ročník gymnázií
Kolektiv Autorů
-
Matematika pro 4. ročník ZŠ 3.díl
Kolektiv Autorů
-
Odmaturuj! z matematiky 1
Kolektiv Autorů
-
Odmaturuj! z literatury TESTY
Kolektiv Autorů
-
Český jazyk 6 pro ZŠ a víceletá gymná...
Kolektiv Autorů
-
Hravá matematika 9 - PS pro 9. ročník...
Kolektiv Autorů
-
Česko - anglický mluvník ekonomikcý
Kolektiv Autorů
-
Činnosti venku a v přírodě v předškol...
Jančaříková Kateřina, Kapuciánová Magdaléna,
-
Sčítání a odčítání do 100 - Pracovní ...
Cemerková Golová Petra a kolektiv
-
Výchova demokratického občana II.
Staňková Blanka a kolektiv
-
Mezilidské vztahy