Příprava pokrmů II.
22
%
276 Kč 355 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění.
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | RAABE |
ISBN: | 978-80-7496-201-1 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 110 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Floristika
Kolektiv Autorů
-
Zakázané slovo
Kolektiv Autorů
-
Český jazyk 6 pro ZŠ a víceletá gymná...
Kolektiv Autorů
-
Hravá matematika 9 - PS pro 9. ročník...
Kolektiv Autorů
-
Francie - Turistický průvodce - 3. vy...
Kolektiv Autorů
-
Atlas anatomie člověka 1.
Kolektiv Autorů
-
Španělsko - Turistický průvodce
Kolektiv Autorů
-
Český les – příroda, historie, život
Kolektiv Autorů
-
Ztráty a nálezy
Kolektiv Autorů
-
Očima elity - Rozhovory, film a divadlo
Kolektiv Autorů
-
Toulky českou minulostí 851-900 - 2CD...
Kolektiv Autorů
-
Almanach českých šlechtických rodů 2011
Kolektiv Autorů
-
Výchova demokratického občana II.
Staňková Blanka a kolektiv
-
ČJL a průřezová témata pro 2. stupeň ZŠ
Kolektiv Autorů
-
Činnosti venku a v přírodě v předškol...
Jančaříková Kateřina, Kapuciánová Magdaléna,
-
Sčítání a odčítání do 100 - Pracovní ...
Cemerková Golová Petra a kolektiv