Příprava pokrmů II.
22
%
276 Kč 355 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění.
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | RAABE |
ISBN: | 978-80-7496-201-1 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 110 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dějiny Slovenska v datech
Kolektiv Autorů
-
Mikulov
Kolektiv Autorů
-
Lidé, krajina a zemědělství
Kolektiv Autorů
-
Almanach českých šlechtických rodů 2011
Kolektiv Autorů
-
Mladí ekonomové (o) Václavu Klausovi ...
Kolektiv Autorů
-
Skryté poklady
Kolektiv Autorů
-
V-E Day Vítězný den v Evropě
Kolektiv Autorů
-
Otto von Bismarck - 200 let od narození
Kolektiv Autorů
-
Přelomové události českých dějin - Od...
Kolektiv Autorů
-
Zahrajte si…Hity klasiky 1
Kolektiv Autorů
-
Šumavští rodáci vzpomínají 5 - Příběh...
Kolektiv Autorů
-
Ir más allá?
Kolektiv Autorů
-
Činnosti venku a v přírodě v předškol...
Jančaříková Kateřina, Kapuciánová Magdaléna,
-
Sčítání a odčítání do 100 - Pracovní ...
Cemerková Golová Petra a kolektiv
-
Výchova demokratického občana II.
Staňková Blanka a kolektiv
-
Mezilidské vztahy