Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Ruština - Studijní konverzace pro každou situaci

Ruština - Studijní konverzace pro každou situaci
28 %

202  Kč 279 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Nová autorská ruská konverzace pro začátečníky a mírně pokročilé, užitečný pomocník při studiu ruštiny. Příručka vás naučí správně reagovat v běžných situacích. Obsahuje tematicky členěnou slovní zásobu a fráze s přepisem výslovnosti. V knize najdete stručný přehled gramatiky a mluvníček. Takto zpracovaný studijní titul u nás vychází poprvé.

\n

Konverzace obsahuje 80 tematických okruhů ve 4 barevných sekcích, u všech vět je uvedený přepis výslovnosti. Nabízí slovní zásobu a fráze pro desítky situací (pozdravy, představování, čísla, udávání času, cestování, ubytování, stravování, prohlídka města, sport, počasí, večerní představení, v hospodě, seznamování, flirtování, nakupování a placení, první pomoc, bydlení, rodina, práce a brigáda, komunikace a počítač...). Kniha obsahuje také popis typických ruských jídel.

\n

Druhou částí knihy je stručný přehled ruské gramatiky vhodný pro opakování. Popisuje také výslovnost použitých speciálních fonetických znaků.

\n

Třetí částí je mluvníček, naše specialita. Tento slovník vět obsahuje abecedně řazená česká slova, u každého naleznete typyické obraty obsahující dané klíčové slovo spolu s překladem do ruštiny. Jedná se o základní slovní spojení i fráze, které se běžně používají, často je ale nelze doslova přeložit. Mluvníček vychází z velmi oblíbené obsáhlejší publikace mluvník určené pokročilejším uživatelům.

\n

Věříme, že tuto studijní konverzaci ocení jak začínající a mírně pokročilí studenti, kteří potřebují rozšířit slovní zásobu a získat pohotovost ve vyjadřování, tak i pokročilejší uživatelé, kteří zde objeví nejeden nový obrat či zajímavou frázi.

\n
Autor:
Nakladatel: Lingea
ISBN: 978-80-7508-711-9
Rok vydání: 2021
Jazyk : CZE-RUS
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 288
Mohlo by se vám také líbit..