Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 31.05
PPL Pátek 31.05
Osobní odběr Pondělí 03.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár (slovensky)

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár
5 %

656  Kč 693 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.
Autor:
Nakladatel: EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o.
ISBN: 978-80-8091-597-1
Rok vydání: 2019
Jazyk : Slovenština
Vazba: Měkká
Počet stran: 88
Mohlo by se vám také líbit..