Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Chov a plemená hydiny, holubov a exotického vtáctva (slovensky)

Chov a plemená hydiny, holubov a exotického vtáctva
16 %

947  Kč 1 124 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Vysokoškolská učebnica Chov a plemená hydiny, holubov a exotického vtáctva je určená pre študentov Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie ako aj pre všetkých športovo a úžitkovo zameraných chovateľov.

\n

Predkladaný text zaberá kompletnú problematiku riešenia technologických systémov chovu jednotlivých kategórii hydiny. Okrem biologických a technologických podmienok chovu učebnica poskytuje teoretické a praktické poznatky o exteriérových a úžitkových vlastiach plemien hrabavej a vodnej hydiny, holubov a exotického vtáctva. Text sa zaoberá popisom 250 plemien a hybridov hydiny, 110 plemien holubov ako aj charakteristikou 60 najvýznamnejších a najčastejšie chovaných druhov exotických vtákov.

\n

Aviárna medicína sa aj vďaka narastajúcemu počtu chovateľov exotického vtáctva a holubov stáva jedným z najpokrokovejších odvetví veterinárskeho lekárstva. Aj tento fakt podnietil autorov k vypracovaniu samostatných kapitol venovaných špecifikám a najnovším trendom v chove a odchove jednotlivých skupín exotov a holubov.

\n
Autor:
Nakladatel: Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
ISBN: 978-80-8077-561-2
Rok vydání: 2017
Jazyk : SLK
Počet stran: 418