La Cuisine Au Xiiie SieCle
20
%
637 Kč 800 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Le Manuscrit de Sion, conserve a la Bibliotheque du Valais, nous permet de faire remonter la cuisine medievale jusqu'au XIIIe siecle. Il nous permet de livrer ici 131 recettes (Venoison de cherf fraiche, Sanglier sable et cerf, chevreau sauvage, Boully larde, etc.
Nakladatel: | Editions Heimdal |
ISBN: | 9782840484035 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Francouština |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 80 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Anatomie 1.
Radomír Čihák
-
Vaříme podle Herbáře - 200 receptů a ...
Kateřina Winterová
-
Děláme si to doma sami
Sarah Thomasová
-
Herbář léčivých rostlin (1)
Jiří Janča
-
Odmaturuj! z biologie
-
Vaříme podle Herbáře č. 2
Kateřina Winterová
-
Genetika
Eduard Kočárek
-
Biologie rostlin
Jan Kincl
-
Nový přehled biologie
Stanislav Rosypal
-
Herbář léčivých rostlin (7)
Jiří Janča
-
Bylinky pro děti a maminky
Magdaléna Staňková-Kröhnová
-
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy
Norman W. Walker
-
The French Imperial Guard Volume 2
Jouineau, Andre; Lapray, Major Olivier
-
Gladiateurs
Mattesini, Silvano
-
La Luftwaffe Face Au DeBarquement
Frappe, Jean-Bernard