Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nejmocnější kmen

Nejmocnější kmen
32 %

272  Kč 401 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Napínavá historie od všeobecně uznávaného válečného dopisovatele vychází z šesti let frontových reportáží o vývoji války a možnostech, před nimiž nyní Amerika stojí. V průběhu zuřivých bojů o Falúdžu se Bing West zeptal svého známého plukovníka nové irácké armády, proč jeden z vůdců teroristů Abú Musab al-Zarkáví uprchl z města v přestrojení do ženských šatů. Plukovník kývl hlavou k hlídce americké námořní pěchoty procházející okolo a řekl: „Vy Američané jste totiž nejmocnější kmen.“ Spojené státy se dopouštěly v Iráku jedné chyby za druhou. Mnozí Američané začali proto na válku kašlat. Pak však došlo k prudkému obratu. Generálové David Petraeus a Raymond Odierno začali předvádět způsob velení, který Amerika očekávala. Toto pozoruhodné vyprávění přivádí čtenáře z Bílého domu přímo mezi americké vojáky účastnící se pouličních bojů a vysvětluje, proč dokázali situaci zvrátit.
Autor:
Nakladatel: NAŠE VOJSKO-knižní distribuce s.r.o.
ISBN: 978-80-206-1142-0
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 376
Zařazení: Spojené státy americké literatura faktu reportáže vojenská strategie vojenská politika Irák irácká válka (2003-2011) 2001-2010
Mohlo by se vám také líbit..