Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Delta Force

Delta Force

54  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Delta Force se svatozáří elity přebírá klíčovou roli v boji proti teroru a patří k nejznámějším, ale také nejtajemnějším protiteroristickým jednotkám. Tyto zvláštní americké síly se po celém světě najednou vynoří v ohnisku krize, tvrdě udeří a zase zmizí. Pečlivě vybraní a nejlépe vycvičení „operátoři“ působí odkázáni sami na sebe v zázemí nepřítele, zahajují jako předvoj mnoho vojenských operací, pronásledují teroristy, osvobozují rukojmí a maří atentáty. Přes vysokou profesionalitu se ani Delta v posledních třech desetiletích nevyhnula chybám, což oddílu vyneslo negativní titulky v novinách. Naproti tomu úspěchy zůstaly kvůli utajení často ukryty za zdí mlčení a nepronikly navenek. Není proto udivující, že o této jednotce zvláštních sil kolují četné legendy a mýty. Hartmutu Schauerovi se podařilo alespoň částečně poodhalit závoj tajemství této důležité zvláštní jednotky. Líčí střízlivě a objektivně – i když jen do jisté míry s ohledem na utajení – realistický obraz historie, organizace, výcviku, výzbroje a
Autor:
Nakladatel: Brána
ISBN: 978-80-7243-476-3
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 184
Zařazení: 20.-21. stol. literatura faktu Spojené státy americké. speciální jednotky (vojenství) speciální operace (vojenství)
Mohlo by se vám také líbit..