Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

SEAL Team Six - Vzpomínky elitního odstřelovače Navy SEAL

SEAL Team Six - Vzpomínky elitního odstřelovače Navy SEAL
10 %

315  Kč 349 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Když americké válečné námořnictvo vysílá svou elitu, vyšle jednotky SEAL. Když jednotky SEAL vysílají svou elitu, vyšlou Team Six. Tato utajená jednotka je pověřována úkoly souvisejícími s bojem proti terorismu, záchranou rukojmí a potlačováním vzpour. Howard E. Wasdin sloužil u speciálních jednotek SEAL celkem 12 let a ve své memoárové publikaci přibližuje život těchto špičkových operativců od extrémně vyčerpávajícího procesu výběru a výcviku po nasazení v bojových akcích. Po první válce v Zálivu, jíž se účastnil jako člen SEAL Team Two, byl Wasdin přijat za člena SEAL Team Six a podstoupil nejnáročnější výcvikový program v USA: školu průzkumníků-odstřelovačů námořní pěchoty. Stal se nejlepším odstřelovačem z osmnácti, kteří spolu s ním kurzem prošli – a plným právem se tak mohl považovat za jednoho z nejlepších odstřelovačů na světě. České vydání je doplněno předmluvou věnovanou akci jednotky SEAL Team Six proti nejhledanějšímu teroristovi moderní doby, Usámovi bin Ládinovi.
Autor:
Nakladatel: Mladá fronta
ISBN: 978-80-204-2628-4
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 336
Zařazení: 20.-21. stol. autobiografické vzpomínky Spojené státy americké. speciální jednotky (vojenství) vojenské námořnictvo vojáci odstřelovači Wasdin, Howard E.,
Mohlo by se vám také líbit..