Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Černí lovci

Černí lovci
22 %

178  Kč 229 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Černí lovci, tak se říkalo mužům speciální jednotky SS, vytvořené na výslovnou žádost Heinricha Himmlera. Zvláštnímu poslání odpovídal i specifický nábor: dlouho se skládala výlučně ze zadržených osob, poslaných původně do vězení a pak do koncentračních táborů za přestupky související výhradně s lovem a myslivostí. Postupem času se členy jednotky stali i pachatelé jiných trestných činů. Jednotka pojmenovaná po svém veliteli Oscaru Dirlewangerovi brzy získala smutný primát - nejkrutější jednotka třetí říše, vytvořená mmo jiné pro boj proti partyzánům. Kdo byli muži v černých uniformách, kteří po sobě zanechali krvavou stopu v Haliči, na Ukrajině, v Polsku i na Slovensku? Autor přináší šokující svědectví o činech příslušníků této jednotky, kteří plenili, kradli, korumpovali, znásilňovali a s lidmi zacházeli tak krutě, až to připadá neuvěřitelné.
Autor:
Nakladatel: Vydavatelství VÍKEND s.r.o.
ISBN: 978-80-7433-003-2
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 252
Zařazení: literatura faktu 1939-1945 druhá světová válka (1939-1945) vojenští velitelé válečné zločiny speciální jednotky (vojenství) Waffen-SS.
Mohlo by se vám také líbit..