Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Muži z bombardérů

Muži z bombardérů
15 %

84  Kč 99 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
V návaznosti na své přiedchozí bestsellery o britských stíhacích pilotech se Patrick Bishop ve své knize Muži z bombardérů ohlíží za životem a osudy mužů, kteří se účastnili strategické letecké ofenzivy proti Německu v době druhé světové války. Muži z bombardérů jsou knihou plnou fascinujících příběhů o mužích ze všech konců britského impéria, kteří prošli bombardovacím letectvem a účastnili se bojů, které nemají v dějinách lidstva obdoby. Většina ze 125 tisíc britských bombardovacích letců dobrovolně opustila své rodiny, aby žili na pochmurných základnách a v temných nocích se účastnili vysilujících vojenských operací často končících smrtí. Přestože v letech 1940 — 1945 létali nepřetržitě každý den a okolo 55 tisíc jich při leteckých misích zemřelo, po válce se jim nedostalo náležitého uznání. Jejich činy se staly předmětem morálních diskuzí, neustávajících do dnešních dnů.
Autor:
Nakladatel: Vydavatelství VÍKEND s.r.o.
ISBN: 978-80-7433-018-6
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 486
Zařazení: literatura faktu druhá světová válka (1939-1945) Velká Británie. letecké operace bombardování vojenští letci bombardovací jednotky
Mohlo by se vám také líbit..