Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kdo udal Anne Frankovou ?

Kdo udal Anne Frankovou ?
17 %

244  Kč 295 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Anne Franková se stala pro mnohé symbolem židovského utrpení během druhé světové války. Nevinné židovské děvče, které přišlo o život stejně jako miliony dalších Židů v této smutné kapitole světových dějin. Byla jednou z mnoha, ale díky svému deníku se stala výjimečnou.Celý svět má možnost si přečíst, jak tato mladá dospívající dívka netoužila po ničem jiném tolik jako po svobodě. Poslední zápisek v jejím deníku nese datum 1. srpna 1944. Toho dne ale příběh Anne Frankové nekončí, jen začíná jeho nejsmutnější kapitola. Pouhé tři dny nato byl úkryt Anne a jejích společníků odhalen a všichni byli zatčeni a deportováni do koncentračních táborů. Tato kniha se snaží objasnit události spojené s jejich odhalením a zatčením, a především se pokouší odhalit jméno osoby, která vydala osm židovských životů do rukou německých nacistů.
Nakladatel: Academia
ISBN: 9788020023704
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 220
Zařazení: literatura faktu 1939-1945 druhá světová válka (1939-1945) Židé kolaborace židovské děti informátoři policie udavačství
Mohlo by se vám také líbit..