Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Ugears 3D dřevěné mechanické puzzle Kolotoč

Ugears 3D dřevěné mechanické puzzle Kolotoč

1354  Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih

Ugears 3D dřevěné mechanické puzzle Kolotoč

\n

Dokola a dokola, tam, kde to všechno začalo... Vydejte se na výlet do svých dětských vzpomínek s tímto krásným kolotočem.\nKrásný detailní model kolotoče Ugears z vysoce kvalitního dřeva. Najdete na něm dva typy koní, kteří se pohupují nahorů a dolů při otáčení kolotoče. Jádrem modelu je středová tyč, která se otáčí do protisměru oproti hlavní platformě. Kolotoč tak vypadá jako by se otáčel o hodně rychleji, než tomu opravdu je. \nCo se týče technických aspektů, je kolotoč Ugears založen na stejném principu jako většina ostatních mechanických puzzlí. Všechny části se spojí bez pomoci lepidla nebo jiných nástrojů, pohyb je zajištěn gumičkovým motorem. Vespod kolotoče je natahovací klíč, který napne gumičky, ty pak otáčí hlavní středovou tyčí. Je zábavné sledovat model v pohybu, můžete jej také sami otáčet rukama. \nVyrobeno ze dřeva z udržitelných zdrojů, kolotoč Ugears je perfektním dárkem pro někoho, kdo se chce odloučit od každodenního stresu alespoň na pár hodin. Složte jej, natáhněte a užívejte si vzpomínky na pouťové dny.

\n

Dřevo a pohyb - jak to jde dohromady?\nJednoduše! Mechanický pohyb a tradiční materiál spojují 3D modely UGEARS. Poznejte tajemství převodů, gumičkových motorů, koleček a dalších mechanických součástek!\nZábavné skládání bez nutnosti lepení, propracované detaily, hladký provoz a kvalitní zpracování - plně funkční pohyblivé 3D puzzle UGEARS ohromí i toho, kdo neměl fyziku ve škole právě v oblibě.\nDo detailu propracované dřevěné 3D skládačky ukrajinské značky UGEARS jsou vhodné nejen pro rozvoj motoriky a představivosti, ale jsou i neskutečně zábavné. Díky vysoké kvalitě výroby jsou při správné údržbě modely po sestavení plně funkční a pohyblivé a umožňují tak lépe poznat tajemství mechaniky.\nUPOZORNĚNÍ: Pro správné fungování a bezproblémový provoz je třeba součástky, u kterých je to uvedeno v návodu (zejména osy), promazat voskem z obyčejné svíčky, aby byla rotace prováděna s minimálním třením.

Nakladatel: Ugears
ISBN: 4820184121072
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..