Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Princ Siddhártha Příběh Buddhy

Princ Siddhártha Příběh Buddhy

209  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Příběh indického prince Siddhárthy o tom, jak dosáhl probuzení své mysli, a stal se tak Buddhou, Probuzeným. Je to univerzální příběh o klidu duše, odvaze a lásce, inspirace pro děti všech kultur a všeho věku. Princ Siddhártha byl velmi zvláštní dítě. Už před jeho narozením mudrci z tamního království předpovídali, že z něj jednoho dne bude velký muž a že z jeho velikosti bude mít prospěch celý svět. Jako mladík byl princ pohledný, hloubavý a jeho inteligence všechny udivovala – už po několika lekcích jeho učitelé informovali krále, že neexistuje nic, co by jej ještě mohli naučit! Daleko pozoruhodnější než princova inteligence ale byla jeho jemná a láskyplná povaha. Mluvil laskavě s každým, s kým se setkal, a prokazoval soucítění i s jejich sebemenším utrpením. Dokonce ani divoká zvířata v lese se jej nebála a neutekla, když se přiblížil. Vyrůstal v dokonalém přepychu a král udělal vše myslitelné, aby jej uchránil od pohledu na utrpení světa. Přesto Siddhártha jako mladý muž na vlastní oči spatřil nemoc, stáří a smrt a tato zkušenost pro něj byla zničující. Postupně ale přicházel na to, co bylo jeho osudem. Vzdal se výhod a přepychu života královského princ a navždy opustil svůj domov. Vydal se na pouť za nalezením pravdy, toužil objevit způsob, jak ukončit veškeré utrpení a jak pomoci ostatním, aby jej objevili také.
Autor:
Nakladatel: Lumír Kolíbal
ISBN: 978-80-7436-021-3
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 96
Zařazení: publikace pro děti učení buddhismu biografické příběhy duchovní cesta náboženští zakladatelé duchovní probuzení náboženské příběhy
Mohlo by se vám také líbit..