Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 22.04
PPL Pondělí 22.04
Osobní odběr Úterý 23.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Odvaha cítit

Odvaha cítit

236  Kč 238 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Žijeme v době, kdy se hmotný, vědecký a ekonomický vývoj pohybuje na tak vy­soké úrovni jako nikdy předtím, a přes­to se zdá, že se nám nedaří rozvinout schopnost žít vedle sebe v míru. Díky moderním technologiím máme možnost být okamžitě svědky obrovského utrpení bytostí ve všech koutech světa. Dokážeme však projevit pravý soucit? Dokáže­me být opravdově otevření vůči utrpení ostatních? Autor nám nabízí nejen tradiční tibetské meditační praxe určené k rozvinutí soucitu, probuzení mysli a srdce, včetně praxe tonglen, ale též jun­govský pohled na tyto praxe i vlastní pojetí způsobu, jak lidé ze Západu mohou využít tyto meditace ke svému prospěchu. Jeho vizionářské propojení Východu a Západu nám pomůže napojit se na vnitřní zdroj soucitu a celistvosti, abychom mohli skutečně rozvíjet altruistický záměr dosáhnout probuzení mysli ve prospěch všech cítících bytostí. Rob Preece praktikuje buddhismus od roku 1973, převážně v tibetské tradici. Pod vedením významných tibetských mistrů strávil řadu let na intenzivním ústraní v Himálaji. Jako psychoterapeut pra­cuje od roku 1987 a pořádá srovnávací workshopy jungovské a bud­dhistické psychologie. Je to zkušený učitel meditace, malíř medita­tivních obrazů a autor knih Moudrost nedokonalosti (DharmaGaia 2009) a Psychologie buddhistické tantry (Maitrea 2012).
Autor:
Nakladatel: Lumír Kolíbal
ISBN: 978-80-7436-037-4
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 158
Zařazení: populárně-naučné publikace tibetský buddhismus smysl života meditační techniky duchovní cesta soucit buddhistická meditace duchovní probuzení
Mohlo by se vám také líbit..