Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Přizván ke stolu

Přizván ke stolu
17 %

820  Kč 990 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Utajeně pořízené svědectví o profesním životě malíře, sochaře, restaurátora a učitele Jaroslava Šindeláře přichystané jako překvapení jeho manželkou a přáteli - spisovatelkou, grafikem a fotografem. Literárně přepsaný rozhovor s autorem doplněný jeho vlastními texty je jeho osobním a profesním vyznáním. Reprezentativní publikace o tvorbě Jaroslava Šindeláře, provázená impresivními fotografiemi z jeho ateliéru a citacemi z děl básníků, literátů a filosofů dává čtenářům možnost nahlédnout do zákulisí tvůrčího činu, nabízí cestu, jak porozumět onomu záhadnému lidskému projevu, kterým je umělecká tvorba. Utajeně pořízené svědectví o profesním životě malíře, sochaře, restaurátora a učitele Jaroslava Šindeláře přichystané jako překvapení jeho manželkou a přáteli - spisovatelkou, grafikem a fotografem. Literárně přepsaný rozhovor s autorem doplněný jeho vlastními texty je jeho osobním a profesním vyznáním. Reprezentativní publikace o tvorbě Jaroslava Šindeláře, provázená impresivními fotografiemi z jeho ateliéru a citacemi z děl básníků, literátů a filosofů dává čtenářům možnost nahlédnout do zákulisí tvůrčího činu, nabízí cestu, jak porozumět onomu záhadnému lidskému projevu, kterým je umělecká tvorba.
Autor:
Nakladatel: NEGEBU
ISBN: 80-7177-099-x
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: vázaná
Počet stran: 156
Zařazení: 20.-21. stol. obrazové publikace české malířství české sochařství moderní sochařství moderní malířství restaurování památek