Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Maestro Václav Zapadlík

Maestro Václav Zapadlík
5 %

569  Kč 599 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Knížka MAESTRO VÁCLAV ZAPADLÍK není knihou v tom pravém slova smyslu. Její neskromné ambice leží někde úplně jinde. Chtěla by se totiž stát jakousi „one man show“ člověka, který vždycky dokázal vidět v automobilu mnohem více než jen pouhý dopravní prostředek, závodní nářadí nebo dokonce zboží. Chtěla by být prostě nakouknutím k technicky brilantnímu malíři patřícímu ve svém oboru k absolutní světové špičce. Václav Zapadlík nikdy neviděl v kupě součástek tvořících automobil pouze směsici designu, techniky a funkčnosti. Vedle přesnosti a reality v ní odjakživa hledal také to, co tam možná mnozí ani nečekali. Totiž jakési kouzlo a romantiku. A to je zřejmě i důvodem, proč si jeho motorismem provoněné kresby a obrazy dokázaly najít cestu k takovému počtu automobilových příznivců na celé zeměkouli. A proč by i vám měly přinést potěšení, určitý druh pohlazení a možná také inspiraci.
Autor:
Nakladatel: JUNIOR nakladatelství
ISBN: 80-7267-397-1
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 224
Zařazení: 20.-21. stol. obrazové publikace automobilové závody ilustrátoři ilustrace historická vozidla Zapadlík, Václav,
Mohlo by se vám také líbit..