Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vládci popela

Vládci popela
31 %

275  Kč 399 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Už odedávna, kdy Popeliáni dostali od svých božstev fénixy, na nich jezdí do bitev, na lov a zejména na proslulém Dostihu.\nElitní jezdci ze znepřátelených kultur touží po vítězství, a tak pilují dávné umění vytvářet a ovládat fénixy – koně, kteří se za pomoci alchymie rodí z popela. Každé ráno znovu povstávají, aby večer opět shořeli v ničivých plamenech. Dobrá alchymie ovšem není k ničemu, pokud jezdec nepřežije brutální noční souboje. Vražda je sice nezákonná, ale lámat kosti a otrávit popel je legální – publikum to dokonce vyžaduje.\nV letošním závodě soutěží jedenáct jezdců, ale tři z nich riskují víc než ostatní – dcera dvou bývalých šampionů, nadějná stipendistka a syn revolucionáře. Kterému z nich se podaří splnit si svůj velký sen o slávě a získat moc ve prospěch svého lidu? Anebo všichni shoří v drtivé porážce?

\n

VÍTĚZEM SE ČLOVĚK NERODÍ, VÍTĚZEM SE MUSÍ STÁT.\nIMELDA je chudá Dividiánka, která si nemůže dovolit vstupní poplatek – tedy do chvíle, než její alchymistická videa způsobí poprask v médiích a Imelda se jako miláček fanoušků po hlavě vrhne do závodu.\nPIPPA je Popeliánka z vládnoucí vrstvy a favoritka závodu. Když se však zakouká do jednoho ze soupeřů, je možné, že přijde o všechny šance na korunu šampionů.\nADRIAN patří mezi Táhloruké, známé svým bohatstvím, ale také zmařenými povstáními. Je symbolem revoluce a poslední nadějí svého lidu na nové povstání proti Popeliánům.\nKORUNU ZÍSKÁ JEN JEDEN.

Autor:
Nakladatel: King Cool
ISBN: 978-80-7642-579-8
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Mohlo by se vám také líbit..