Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Small Foot Zahradní zástěra s nářadím

Small Foot Zahradní zástěra s nářadím
20 %

316  Kč 393 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

S touto praktickou sadou zahradních pomůcek, která se skládá ze zástěry pro děti s náprsními kapsami, zahradnických rukavic, čtyř malých zahradnických nástrojů (rýč, hrábě, lopata a vidle), budou mít děti vždy ten pravý nástroj po ruce! Záhradní nářadí z robustního kovu s dřevěnými rukojeťmi vhodnými pro děti. Tato zahradní zástěra v jednoduchých trendy barvách a rukavice chrání děti před nečistotami a poškozením oblečení. Je to absolutní nutnost pro všechny mladé zahradní fanoušky, kteří chtějí skutečně pomoci svým rodičům na zahradě! Zahradnické zástěry lze také použít jako kuchyňské zástěry či zástěry na malování! Ideální doplněk.  Hlavní vlastnosti:

\n ideální doplněk na zahraduzástěra, rukavice, 4 ks nářadí\n Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky small foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.
Nakladatel: small foot
ISBN: 4020972118813
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..