Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.04
PPL Středa 03.04
Osobní odběr Čtvrtek 04.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Molekulární kuchyně

Molekulární kuchyně
15 %

211  Kč 248 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.
Martyrium civilních molekul při jejich transmutaci v lahůdku.
Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme - tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotný název knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý. Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře - kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.

Autor:
Nakladatel: Dauphin
ISBN: 9788072725891
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 152
Zařazení: populárně-naučné publikace potravinářská chemie molekulární gastronomie
Mohlo by se vám také líbit..