Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sedm ryb

Sedm ryb
23 %

200  Kč 260 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Již podruhé se dostávají ke čtenářům strhující příběhy tajemného Argonanta, zapomenutého kronikáře z 12. století, časů, kdy lidé nejen věřili, ale viděli, potkávali a obávali se mnoha bytostí, ve které pozdější věky už věřit odmítaly.
Bohové a nestvůry byli pro Argonanta, kterého mnoho jeho vrstevníků považovalo za kouzelníka, často krutou skutečností… Napínavá kniha z dob, kdy vše staré, pohanské a magické ještě prosvítalo v hlubokých lesích všude kolem, kdy mnozí lidé ještě tajně obětovali pohanským bohům staré doby a křesťanství bylo čímsi zcela čerstvým a ne úplně jistým, něčím, co je ještě třeba bránit a ochraňovat.
Argonantův pohled na toto starobylé období našich dějin ukazuje, že i když se svět podstatně změnil, zásadní hodnoty zůstávají stejné; čest, odvaha, sny, soucit, láska… Argonantova zvěst o dávné minulosti je proto i zprávou o nás samotných a to, co viděl v dávných dobách, najdeme kolem nás i dnes. Stačí se pozorně dívat…
Autor:
Nakladatel: Beletris
ISBN: 9788087105894
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 272
Zařazení: české příběhy fantasy příběhy thrillery (příběhy)
Mohlo by se vám také líbit..