Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 18.04
PPL Čtvrtek 18.04
Osobní odběr Pátek 19.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zrcadlo moře

Zrcadlo moře
6 %

270  Kč 289 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Zrcadlo moře patří k prvním knihám autobiografických vzpomínek, které sám Joseph Conrad nazýval „intimními zjeveními“. Vyznává se zde ze svého vztahu k mořím a oceánům a odkrývá svou velkou vášeň ke všemu, co s modrými hlubinami souvisí.
Jestliže se Conrad snaží ve svých knihách ukázat život člověka jako sled neustálých vnitřních bojů, v nichž jediná chvilka slabosti a zakolísání v odpovědnosti vůči druhým vede často k osudové pohromě, pro Zrcadlo moře tohle platí dvojnásob. Přináší postřehy, zážitky a zkušenosti z námořních plaveb, kdy je člověk vystaven extrémním podmínkám a každodenní námaze i nevyzpytatelnosti živlů a teprve v takových situacích se projevuje jeho pravý charakter.
I když Joseph Conrad napsal Zrcadlo moře před více než sty lety a mnohé reálie mohou působit až nepředstavitelně, každá kapitola knihy je protkána myšlenkami nadčasovými a z humanitního hlediska stále aktuálními a platnými. V českém jazyce navíc kniha vychází poprvé.
Autor:
Nakladatel: Pulchra
ISBN: 9788087377864
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 252
Zařazení: anglické prózy mořeplavectví oceány moře
Mohlo by se vám také líbit..