Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dech tmy

Dech tmy

355  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
S Nikolajem zvaným Kolyma, literárním alter egem italského spisovatele ruského původu Nicolaie Lilina, se čeští čtenáři mají možnost setkat už potřetí. Kolymova pikareskní epopej pokračuje vyprávěním o návratu z čečenské války a snaze začlenit se do „normálního“ života a zabít či alespoň umlčet „vraždící monstrum“ v sobě. Překonat předsudky postsovětské společnosti, nedůvěřivý či přímo nepřátelský postoj okolí i vlastní pochyby se však ukáže jako nečekaně obtížný úkol, který vystaví Kolymu další zásadní životní zkoušce.

Autor> Nicolai Lilin (1980) pochází z podněsterského Benderu, od r. 2003 žije v Itálii. První dva díly jeho trilogie s autobiografickým hrdinou a vypravěčem Kolymou, Sibiřská výchova (2009, č. Paseka 2011) a Volný pád (2010, č. Paseka 2013), vyvolaly značný čtenářský ohlas a byly přeloženy do mnoha jazyků. Zatím posledním Lilinovým dílem je román Had boží (2014), příběh o válce, přátelství, toleranci a nesnášenlivosti zasazený do prostředí kavkazské vesnice.
Autor:
Nakladatel: Paseka
ISBN: 9788074325373
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 326
Zařazení: autobiografické romány ruští spisovatelé postkomunismus psychická traumata posttraumatická stresová porucha italsky psané romány
Mohlo by se vám také líbit..