Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Revoluce naopak

Revoluce naopak
24 %

189  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kapitalismus, jak ho známe, se hroutí. A jakkoli finanční instituce klopýtají a padají, panuje dojem, že není jiná alternativa. Lze nicméně věřit, že o jednu dvě generace později už žádný kapitalismus nebude existovat: a sice z toho prostého důvodu, že není možné udržovat věčně v chodu soustrojí nekonečného růstu na planetě s omezenou životností. Přesto tváří v tvář tomuto zjištění lidé dál zoufale lpí na tom, co je, protože si zkrátka nedovedou představit méně vykořisťovatelskou a destruktivní alternativu. Politická představivost jako by vyschla. Ale je tomu tak doopravdy?
V této sbírce esejů David Graeber otevírá řadu témat, včetně politické strategie, globálního obchodu, zadluženosti, představivosti, násilí, estetiky, odcizení a tvořivosti. Eseje byly napsané v době zrodu hnutí proti globalizaci a vyhlášení války proti terorismu, a jako takové pátrají v politické krajině po stopách naděje, kterou hledají na nečekaných místech.
Autor:
Nakladatel: Broken Books
ISBN: 9788090530966
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 154
Zařazení: eseje kapitalismus globalizace revoluce krize (společnost)
Mohlo by se vám také líbit..