Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Červený obojek

Červený obojek

232  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

V malém městě v kraji Berry se v horkém létě roku 1919 protnou příběhy uvězněného válečného hrdiny, vojenského soudce a ženy, příliš vzdělané na to, aby byla prostou venkovankou. Klíčem k neobvyklému případu, který vojenský soudce přijel vyřešit do pustých kasáren, se ukáže být vojenský pes Vilém, který prožil všechny strasti první světové války. Na pozadí všudypřítomného, neutuchajícího a zoufalého Vilémova štěkotu na dvoře kasáren se odehrává napínavé drama věrnosti a oddanosti, které pojí člověka se zvířetem.

Autor knihy Jean-Christophe Rufin je lékař, diplomat a spisovatel, od roku 2008 člen Francouzské akademie.
Většinu jeho děl tvoří historické romány, v nichž se soustředí na poselství a odkazy minulých dob do současnosti. Za román Habešan získal Goncourtovu cenu za první román, jeho kniha Červená Brazílie byla roku 2001 oceněna hlavní Goncourtovou cenou. Dále je Jean-Christophe Rufin autorem knih Zachraňte Isfahán, Globalia, Salamandr, Vůně Adama, Katiba, Sedm příběhů z velké dálky.

Jean-Christophe Rufin zkoumá ve svém novém románu hodnotu věrnosti, oddanosti a loajality bez příkras a efektů, čistě jen z radosti vyprávět jednu z mnoha bizarních historek z konce první světové války. /Le Figaro 28. 3. 2014/

U Jean-Christophe Rufina jsme si zvykli na romány vysoké kvality a tento není výjimkou. /L´Actualité 21.7. 2014/

Jean-Christopha Rufin dokazuje, že důkazům o lidskosti a porozumění se člověk učí. Taková je morální lekce Jean-Christopha Rufina v jeho novém bestselleru Červený obojek, v němž je řeč o věrnosti a cti na pozadí světové války. /RTL, Kniha dne Philippa Valleta, 20.7.2014/

Autor:
Nakladatel: Garamond
ISBN: 9788074072376
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 136
Zařazení: francouzské romány
Mohlo by se vám také líbit..