Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Promiskuitní večírek

Promiskuitní večírek
15 %

211  Kč 249 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Knižní vydání souboru povídek Karla Rady (napsaných v rozmezí let 1985 až 2012) s ilustracemi Petra Pazdery Paynea obsahuje formálně různorodé texty odehrávající se v dobách na sklonku 80. let i po listopadu 1989.

Název knihy sice odkazuje, že tematicky kniha čerpá ze sexu a erotiky, nechybí však ani inspirace v rock´n´rollu. Jak píše kritik Petr Hrtánek, „namísto orgií jsme svědky spíše hořkých, mollových, nejednou i ironických příběhů o potřebě, hledání i ztrácení lásky, o vzájemném protínání i míjení... Autor je však vzdálen lacinému sentimentu a rádoby ´hlubokomyslnému mudrování´.“
Z původní verze z roku 1991 přešly do té současné tři texty: Jak v tom plavat, Posluchači evangelia a Lámání hole. Dále kromě próz, napsaných přímo pro tento soubor (nebo do něho později zařazených), svazek obsahuje i povídku Připravte se na nejhorší, a torzo nevydaného románu O Jedůvce – předposlední kapitolu, přepracovanou do podoby povídky Podzim v Paříži.
Autor:
Nakladatel: Protimluv
ISBN: 9788087485231
Jazyk : Čeština
Počet stran: 109
Zařazení: české povídky
Mohlo by se vám také líbit..