Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Petr Lébl 50

Petr Lébl 50
11 %

147  Kč 165 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Publikace k nedožitým padesátinám Petra Lébla (1965-1999), nejkontroverznějšího talentu mezi českými divadelními režiséry posledního dvacetiletí 20. století, je obrazivou chronologickou evokací jeho tvorby a vyhraněného režijně-výtvarného konceptu divadla i života, jenž od amatérských začátků v půli osmdesátých let až po profesionální vrcholy v Divadle Na zábradlí v závěru století povyšoval inspiraci banalitou v působivé tvůrčí gesto.

Fotografie z inscenací a bohatý obrazový materiál (scénické a kostýmní návrhy, divadelní programy a plakáty, režijní kniha, deník ad.) glosuje výběr z Léblových postřehů na okraj divadla. Součástí knihy je DVD s trojicí videozáznamů představení monodramatu Výběrčí s Léblem v hlavní (a jediné) roli, životopisné kalendárium, základní bibliografie a pexeso. Publikaci graficky koncipoval a realizoval Honza Petružela, texty vytvořila Vlasta Smoláková.
Po knize ALFRÉD RADOK 100, vychází publikace PETR LÉBL 50 jako druhý svazek řady obrazových publikací Institutu umění - Divadelního ústavu.

Autor:
Nakladatel: Institut umění – Divadelní úst
ISBN: 9788070083482
Jazyk : Čeština
Počet stran: 92
Mohlo by se vám také líbit..