Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 27.05
PPL Pondělí 27.05
Osobní odběr Úterý 28.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Fyzikální podstata etiky

Fyzikální podstata etiky
21 %

174  Kč 220 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Vysvětluje tajemství života a umožňuje nahlédnout do neprobádaných hloubek lidské existence.
Seznamuje s koloběhem energií světa, v němž hraje člověk nezastupitelnou roli. Popisuje vývoj přírodních konstant, řídících energií flory a fauny a vznik myslícího tvora. Vysvětluje vývoj Vědomí, fyzikální podstatu svědomí, imunity a pokory. Uvádí, proč fyzikální zákony směřují lidstvo k etickému chování s tím, že pokud člověk nenastoupí cestu vědomého etického jednání, bude k ní nevyhnutelně doveden fyzikálními zákony. Tyto zákony mají všeobecnou platnost, platí pro všechna společenská zřízení a jejich kulturní formy.
Zmiňuje se o způsobu života vyspělých společností na jiných planetách a v jiných vesmírech a o osídlení naší planety Země.
Pochopení smyslu lidského života vede k eliminaci konfliktů všeho druhu, ke sjednocení filozofie s vědou a k životu, jež se těší vnitřnímu i vnějšímu míru.
Informace pocházejí z temné hmoty a energie přítomné ve vesmíru, které jsou srovnávány se současným vědeckým poznáním lidstva.
Autor:
Nakladatel: Euroservice 1999
ISBN: 9788090387034
Jazyk : Čeština
Počet stran: 112
Mohlo by se vám také líbit..