Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Pokračovatel rodu

Pokračovatel rodu
14 %

241  Kč 279 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Narodil jsem se 13. dubna 1944 v Poznani, starobylém polském městě. Ale když jsem se narodil, při bombovém útoku, který znamenal, že konec války je blízko, byla Poznaň německým městem, ze kterého Hitler posílal vojska do Sovětského svazu, a nyní se odtud vracel obrovský průvod zmrzačených a raněných.
Má rodina se účastnila tohoto dramatu. Tato kniha je o ní. A o důsledcích války. O mazaném dědečkovi, který se stal jedním z nejbohatších mužů v Lotyšsku, ale dva dny před vypuknutím války se svou ruskou ženou a čtyřmi dětmi musel uprchnout do Nizozemska a zanechal tam všechen svůj majetek.
Také je tu naivní otec, který bojoval na východní frontě, v uniformě Waffen SS, z idealismu proti Sovětům a pak šel v Nizozemsku k soudu. A matka, která po rozvodu uprchla do Německa. A o mně, vnukovi, synovi, dědicovi. Alexander Münninghoff je novinář a expert na Rusko. Pokračovatel rodu je autobiografická kniha založená na faktech a rodinných příbězích.
Autor:
Nakladatel: Mladá fronta
Jazyk : Čeština
Počet stran: 240
Mohlo by se vám také líbit..