Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kuchař básníkem básník kuchařem

Kuchař básníkem básník kuchařem
27 %

114  Kč 156 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor, původním povoláním kuchař, připravil pro čtenáře této knížky menu složené z receptů, poezie, fejetónů i úvah. Nachází nové verze biblických příběhů, starých pověstí. Dotýká se i aktuálních problémů současnosti. Upozorňuje na nutnost vzájemného sdílení, ztišení se a pokory. Vše ve vážném duchu? Ne! Převážně v nevážném.
Básník Alois Marhoul - pečující o svoji Múzu ve svém rodišti, v malebných Čisovicích, se vyučil kuchařem. Počátek sedmdesátých let prožil v Mariánských Lázních při studiu hotelové školy. Zde založil Klub přátel poezie, spolek potrhlých psavců chlubící se svými výtvory v internátním Šantánu. Po studiu se vrátil do Čisovic, kde se oženil, postavil dům, zasadil strom a zplodil dva syny, to vše ve spolupráci s jedinou ženou, třemi psy a čtyřmi kočkami. Živil se jako provozní, zástupce ředitele hotelu, vedoucí závodní kuchyně. Od roku 1990 provozuje gastrobazar. Rád cestuje po vlastech českých i nečeských. Doma buduje jezírka na své zahradě, pěstuje zeleninu, chová slepice, miluje svoji ženu, a píše, a píše, a - -. Největší radost má vždy ze své poslední, tentokrát už z jedenácté sbírky, jíž dal název Krutá pravda o dinosaurech.
Autor:
Nakladatel: Agentura Krigl
ISBN: 9788088104087
Jazyk : Čeština
Počet stran: 64
Mohlo by se vám také líbit..