Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 05.06
PPL Středa 05.06
Osobní odběr Čtvrtek 06.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zahrada slézové barvy / Bašta sljezove boje

Zahrada slézové barvy / Bašta sljezove boje
11 %

313  Kč 350 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Branko Ćopić je jedním z nejplodnějších, nejvydávanějších a také nejpřekládanějších srbských a jugoslávských spisovatelů na světě. Bosenský rodák a nositel nejprestižnějších literárních a společenských ocenění v zemi, oslovoval svým dílem občany tehdejší velké země Jugoslávie nejen díky srozumitelnému jazyku, jakým se jeho díla vyznačují. Čtenáře přitahuje Ćopićův dobrosrdečný humor a mimořádně vtipné a upřímné vyprávění, spjaté s uměním pohádkového a zádumčivě-lyrického vyprávění o všech reálných i neuvěřitelných příbězích ze života jeho hrdinů.
Rozpětí této knihy povídek sahá od poezie dětství do krajního rozčarování bývalého vojáka a revolucionáře ze stavu věcí v socialismu, od melancholických vzpomínek na krajinu a blízké postavy rodného kraje až po neveselé otázky kladené sobě i své době. Tímto věncem povídek, nadšených i trpkých, uvil této epoše básník a vypravěč Branko Ćopić – účastník a nepodplatitelný svědek – jeden z nejhezčích literárních pomníků současné srbské literatury.
Autor:
Nakladatel: Luka Praha
ISBN: 9788090664500
Rok vydání: 1122
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 336
Mohlo by se vám také líbit..