Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nezmaři nic nezmaří

Nezmaři nic nezmaří
23 %

161  Kč 208 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
V první knížce „Prapodivné cesty Nezmarů“, kterou autor Daniel Polman uvedl v roce 2014 jako svou pohádkovou prvotinu, představil malým i velkým čtenářům poprvé rodinu Nezmarových z podkrkonošské Nové Paky. Kniha plná mnoha neobvyklých a zajímavých příběhů byla velmi úspěšná, získala si mnoho příznivců a byla poměrně brzy rozprodána.
Volným pokračováním sportovně založené rodiny Nezmarových je druhá kniha „Nezmaři nic nezmaří“. I v této knížce autor uvádí děti a dospělé do říše pohádek a fantastických příběhů. Putování rodiny Nezmarových po tajemných světech i na naší matičce Zemi si jistě mezi čtenáři najde mnoho příznivců a rodina Nezmarových se stane součástí jejich domovů.

Daniel Polman je šéfredaktorem časopisu lidé&HORY a nadšeným sportovcem. Věnuje se několika sportům, největších úspěchů dosáhl ale v cyklistice. V posledních letech se zúčastnil několika extrémních cyklistických projektů, kromě jiného je držitelem českého rekordu v cyklistické čtyřiadvacetihodinovce (911 km).
Autor:
Nakladatel: Alpy Praha
ISBN: 9788085613513
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 64
Mohlo by se vám také líbit..