Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Poslední pomoc

Poslední pomoc

262  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Myslíte si, že může plavčík někoho téměř utopit? Vezli jste někdy sanitkou sraženou srnu hned vedle pacientky? Či prodali v alkoholovém opojení dům svých rodičů, zatímco byli na dovolené? Přijde vám to k smíchu? Tak to ještě nic není! Kniha, kterou právě držíte v rukou, je totiž vtipnou sondou do života mladého muže, jenž se kvůli problémům s autoritami a věčnému plavání proti proudu často dostal do životních situací skutečně nevídaných. A o zábavu rozhodně nebude nouze.

Zjistíte například:
• jak ne zrovna humánními metodami vychovat pacienty, kteří zneužívají zdravotní systém
• jak rozhodně NErozmlouvat sebevrahovi skok z okna (a následně jaké to je, když zjistíte, že rozmlouvání vám zrovna moc nejde)
• jaký je to pocit probudit se v kontejneru s pašovaným zbožím z Vietnamu a nahou Vietnamkou
• jak se leze po nekvalitním laně do oken studentkám v kolejích
• jaké to je utíkat před policií v převlečení za bezdomovce

Všechny tyto a další prekérní situace autor dopodrobna s vtipem a nadhledem líčí v knížce, která vznikala během let, jež prožil v rozličných profesích: učitelem v mateřské školce počínaje, přes managera obří firmy — a pracovníkem na záchranné službě ani zdaleka nekonče!

(Varování: čtení této knihy na veřejnosti by vzhledem k výbuchům smíchu mohlo být úředními osobami klasifikováno jako rušení veřejného pořádku, či jako teroristický útok!)
Autor:
Nakladatel: Beletris
ISBN: 9788075201102
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 112
Mohlo by se vám také líbit..