Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vysnívané copíky s kanekalonom (slovensky)

Vysnívané copíky s kanekalonom
17 %

604  Kč 732 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

V priebehu dvoch rokov sa z Olgy Olikovej, všednej mamičky na materskej dovolenke, stal fenomén svetového braidingu (zapletania vlasov) a jej účet @vysnivanecopiky na sociálnej sieti Instagram sleduje dnes už viac ako 100 tisíc sledovateľov.\nOlga sa vo vášni k braidingu doslova našla, začala hltať všetky informácie o technikách zapletania a čoskoro otvorila vlastný salón, kde za jej kreáciami neváhajú prísť zákazníčky aj zo zahraničia. Odvtedy sa tomuto remeslu u nej priučila vyše stovka študentiek z Čiech a Slovenska a ďalšie stovky online študentov z celého sveta.\nNo a práve teraz Olga vydala svoju prvú knihu s jednoduchými návodmi na copíkové účesy - Vysnívané copíky s kanekalonom.
\nPostupy su pripravené tak aby ich dokázal zvládnuť každý. V knihe je názorne vysvetlený rozdiel medzi pletením vrkočov dovnútra a dovonka, postup ako zapliesť priberaný copík a najmä jednoduché návody k najobľúbenejším účesom ako sú boxerské copíky, afrocopíky alebo farebné pramienky.\nKniha je výnimočná tým, že pridanie kanekalonu (syntetických vlasov) do účesu bolo doteraz možné iba v salónoch. Taktiež vďaka QR kódom je možné postupy vidieť nie len na fotografiách ale aj vo videonávodoch.\nKniha bola krátko po uvedení v slovenskom a českom jazyku preložená aj do angličtiny a ruštiny.

Autor:
Nakladatel: Vysnívané copíky, s.r.o.
ISBN: 978-80-973755-0-8
Rok vydání: 2020
Jazyk : SLK
Vazba: pevná
Počet stran: 70
Mohlo by se vám také líbit..