Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Srdce ženy 2022 (česky)

Srdce ženy 2022 (česky)
10 %

121  Kč 135 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Je čas na změnu k lepšímu. Odpoutejte se od událostí posledních dvou let a opět začněte snít. Vytyčte si nové sny a cíle, které nám opět přinesou do života radost, hojnost, nadšení, vzrušení, porozumění a lásku. To znamená otevřít se hojnosti života, a právě o tom bude i vaše cesta s diářem Srdce ženy 2022.

\n

Co vás čeká?\n1. Odpoutáte se od minulosti a začnete snít.\n2. Znovu objevíte ztracenou harmonii v životě.\n3. Očistíte mysl a zastavíte chaotický vír myšlenek.\n4. Vykročíte odvážně vpřed za tím, po čem toužíte.\n5. Naučíte se rozhodovat s klidem a nadhledem.\n6. Oprostíte se od role oběti a vezmete život a vztahy do vlastních rukou.\n7. Naučíte se odmítat to, co vám neslouží, a přijímat to, co je prospěšné.\n8. Objevíte důležitost rovnováhy a odpočinku.\n9. Posílíte své sebevědomí a sebehodnotu.\n10. Poučíte se z chyb, které přinášejí hodnotné lekce.\n11. Začnete se vézt na pozitivních vlnách života a nenecháte se zlomit pády.\n12. Dopřejete si pozornost a péči.

\n

V Srdci ženy najdete:\n jmeniny, svátky, prázdniny, speciální dny, čísla týdnů\n měsíc a týden přehledně na dvoustraně ve sloupcích\n místo pro týdenní priority, protože jasnost odbourává stres\n zhodnocení a plán měsíce, které vám pomohou dosáhnout snů a cílů\n lunární kalendář a fáze měsíce\n prostor na denní vděčnost\n cyklické řízení času\n linkované i čisté strany na poznámky\n 12 témat, která vám pomohou otevřít se hojnosti života

\n
Nakladatel: I Can Academy
ISBN: 978-80-89924-33-2
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 240
Mohlo by se vám také líbit..