Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 20.05
PPL Pondělí 20.05
Osobní odběr Úterý 21.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Skutečný úspěch

Skutečný úspěch

306  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Ariannin poplašný signál měl podobu zlomené lícní kosti a ošklivého šrámu nad okem v důsledku náhlého zhroucení. Zážitek vedl k prozření a k otázce: jsou moc a peníze opravdovým úspěchem? Honba za nimi nás vede k vyhoření a k epidemii chorob souvisejících se stresem. Trpí tím naše vztahy, rodinný život a paradoxně také naše pracovní kariéra. Ztrácíme spojení s tím, na čem opravdu záleží. Naše současná definice úspěchu nás doslova zabíjí, a proto je třeba ji změnit.
Autorka, proslulá mediální podnikatelka a zakladatelka vlivných internetových novin Huffington Post, líčí vlastní zážitky a zkušenosti a radí, jak se vyhnout potížím, k nimž současný životní styl vede. Čerpá konkrétní podněty z nejnovějších výzkumů a vědeckých zjištění v oboru psychologie, sportu, spánku a fyziologie a dokazuje, že cesta vede přes meditaci, bdělou pozornost, nesobecké dávání a schopnost odpoutat se od všudypřítomných technických vymožeností. Ukazuje nám cestu k revolučním změnám našeho myšlení, naší práce i života.

Autor:
Nakladatel: Paseka
ISBN: 9788074326080
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 220
Zařazení: populárně-naučné publikace úspěch životní moudrost smysl života hodnotová orientace rozvoj kariéry sebeřízení úspěch v podnikání
Mohlo by se vám také líbit..