Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 21.05
PPL Úterý 21.05
Osobní odběr Středa 22.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Duše, co tančí tango

Duše, co tančí tango
15 %

195  Kč 229 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
„Duše, co tančí tango“ je navazující knihou na „Duše, co tančí císařský valčík“. Jak už název napovídá, druhý díl je napsán ještě s větší odhodlaností a temperamentem pomoci druhým. Tedy lidem, kteří se stále potýkají s útrapami ve vztazích a v dalších oblastech svého života. Po přečtení a porozumění knihy se stáváme svými vlastními Bohy. Kniha Vám odhalí velké tajemství fungování vztahů nejen partnerských. Ženy pochopí, že zdroj lásky v nich je na světě tím nejdůležitějším a je třeba se s ním naučit pracovat. Muži zase zapracují na své sebeúctě a pochopí jak moc je pro ně důležitá svoboda. Tím se naše životy rázem promění ve smysluplnou cestu, navíc povzbuzenou tvořivostí a kreativitou v nás. Každý zde na zemi máme nějaký svůj úkol a kniha Vám jej pomůže poodhalit. Jsem přesvědčena, že v ní najdete hluboké myšlenky, které Vás dovedou posunout zpět k sobě. Zpátky do svého nitra, od kterého jsme se někteří odvrátili již ve svém dětství.
Autor:
Nakladatel: Schauerová Aneta
ISBN: 9788026078463
Jazyk : Čeština
Počet stran: 164
Zařazení: populárně-naučné publikace sebepoznání životní harmonie rozvoj osobnosti duchovní život smysl života sebepojetí
Mohlo by se vám také líbit..