Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Život na lyžích

Život na lyžích
27 %

161  Kč 220 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Umíte na lyžích do kopce STEPOVAT ? A víte, co je INERCE, nebo COCHCACE ? Je váš odraz EFEKTIVNÍ a využíváte EXTENZI ? Chcete běhat na lyžích rychleji a „ zadarmo“? To všechno a ještě mnohem víc se dozvíte v této knížce od profesionálního trenéra, který zde sepsal své mnohaleté zkušenosti, podložené teoretickými znalostmi, protože spojení teorie s praxí pro něho není frází, ale cestou k úspěchu. Určitě není náhoda, že jeho „trenérskýma rukama“ prošla olympijská jména Miloš Bečvář, Eva Burešová-Háková i legenda Katka Neumannová a ve Slovinsku Tadeja Brankovič, Tomaž Globočnik, Anka Mohorič a Vesna Fabjan.

V jednotlivých článcích najde čtenář desítky rad, jak zkvalitnit svou lyžařskou zdatnost, trenér se dozví jak postupovat při výchově mladých závodníků, uvědomí si, jak důležitá je motivace, technika běhu a psychika mladého sportovce.
Pro milovníky příběhů je knížka proložena historkami, které autor zažil jako závodník i jako trenér. Lyžařům starší generace se přitom určitě vybaví i jejich zážitky ze zasněžených plání a mladí adepti tohoto krásného sportu si uvědomí, že romantiku, kamarádství a dobrodružství mohou zažít v plné míře právě na lyžích.
Autor:
Nakladatel: Klika
ISBN: 9788088088059
Jazyk : Čeština
Počet stran: 132
Mohlo by se vám také líbit..