Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Paraziti

Paraziti
32 %

271  Kč 398 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Na stránkách této knihy plné pádných argumentů, jež jsou podloženy důkladným výzkumem, vám budeme vyprávět příběh o našem měnícím se vztahu k okolní přírodě. Začneme s lidskými parazity, pak se zaměříme na druhy, na nichž jsme přímo závislí, a dále na naše predátory, nemoci i na patogeny, kvůli kterým jsme přišli o srst.

Dnes se zdá, že směřujeme ke světu, kde se náš každodenní život víc a víc vzdaluje přírodě a kde jsme nemocnější, nešťastnější a úzkostlivější. Můžeme ale jednat moudřeji, abychom dosáhli přirozenějšího a zdravějšího života. Můžeme podporovat dobré bakterie ve svých ústech. Můžeme ve svém těle přivítat neškodné hlísty, aby nám obnovili imunitní systém. Můžeme budovat zelená města. Tajemstvím, které se táhne celou touto knihou, je, že naše těla a životy mají smysl pouze v kontextu jiných druhů – jen při pohledu na další životy můžeme skutečně pochopit ten vlastní.
Autor:
Nakladatel: Eugenika
ISBN: 9788081004063
Jazyk : Čeština
Počet stran: 334
Mohlo by se vám také líbit..