Pečeme z kvásku
14
%
429 Kč 499 Kč
Expedice za 2 až 3 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
V nové kuchařce Pečeme z kvásku, která navazuje na předchozí bestseller, vás naučí péct kváskové pečivo v troubě, na páře i na ohni. Najdete v ní vše od založení kvásku, pečení a napařování chleba i housek až po kváskové buchty, koláče i vánočku. Naučíte se péct chleba tzv. „na míru“ bez použití vajec, mléčných produktů, masa, škrobů a chemie.
Celou kuchařku doprovází svými komentáři MUDr. Judita Hofhanzlová.
Kniha je určena všem, které zajímá, co jí, kde plodina, z níž vaří, vyrostla a kdo se o ni s láskou staral. Přivítají ji jistě bezlepkáři, začátečníci i pokročilí, děti, dospívající, dospělí se sedavým zaměstnáním, sportovci, nemocní i senioři.
Kuchařka ne náhodou obsahuje dvě části. V té první se peče kváskové pečivo ze všech druhů obilovin, kromě pšenice ozimé, která svým vysokým obsahem lepku tělo spíše zatěžuje. Ve druhé části se peče z obilovin, které neobsahují lepek. Autorka chce ukázat, že péct z bezlepkové mouky je přirozené a přináší tělu zpestření. Kváskové bezlepkové pečivo v této kuchařce bylo ověřené a je doporučené MUDr. Josefem Jonášem všem sekundárním celiatikům.
Dokonce i vitariány (lidé , kteří nejedí tepelně upravené jídlo) čeká speciální příloha. Zkrátka, každý, kdo bude chtít, si najde to své.
Péct a napařovat podle knihy mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček.
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete rozhovory: s PhDr. Radimem Urbánkem na téma historie mletí mouky a s PhDr. Anežkou Janátovou o antroposofickém pohledu na chléb.
Celou kuchařku doprovází svými komentáři MUDr. Judita Hofhanzlová.
Kniha je určena všem, které zajímá, co jí, kde plodina, z níž vaří, vyrostla a kdo se o ni s láskou staral. Přivítají ji jistě bezlepkáři, začátečníci i pokročilí, děti, dospívající, dospělí se sedavým zaměstnáním, sportovci, nemocní i senioři.
Kuchařka ne náhodou obsahuje dvě části. V té první se peče kváskové pečivo ze všech druhů obilovin, kromě pšenice ozimé, která svým vysokým obsahem lepku tělo spíše zatěžuje. Ve druhé části se peče z obilovin, které neobsahují lepek. Autorka chce ukázat, že péct z bezlepkové mouky je přirozené a přináší tělu zpestření. Kváskové bezlepkové pečivo v této kuchařce bylo ověřené a je doporučené MUDr. Josefem Jonášem všem sekundárním celiatikům.
Dokonce i vitariány (lidé , kteří nejedí tepelně upravené jídlo) čeká speciální příloha. Zkrátka, každý, kdo bude chtít, si najde to své.
Péct a napařovat podle knihy mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček.
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete rozhovory: s PhDr. Radimem Urbánkem na téma historie mletí mouky a s PhDr. Anežkou Janátovou o antroposofickém pohledu na chléb.
Autor: | Lenka Žák |
ISBN: | 9788026088325 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 190 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stingl Miloslav. Biografie cestovatel...
Chroust, Adam
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Martin Konvička
Eva Hrindová; Miroslav Adamec
-
Tarot skrytých světů
Stephanie Pui-Mun Law; Barbara Moore
-
Střet civilizací
Samuel P. Huntington
-
Dějiny literatury od starověku do poč...
Vladimír Prokop
-
Retro ČS
Michal Petržela
-
Babička drsňačka
David Walliams
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Bylinky pro děti a maminky
Magdaléna Staňková-Kröhnová
-
Atlas světových dějin 1. díl
-
Literatura pro 2. ročník středních škol
Taťána Polášková a kol.
-
Praha neznámá
Petr Ryska
-
Opuštěná společnost
Erik Tabery
-
Indián
-
Průvodce českými dějinami 20. století
František Emmert