Obiloviny v lidské výživě
                        
                    
                    
                    
                    
                    
                        
                                                 24
                            %
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                        
                                            
                                                                                
                                        
                                    
                                
                                                                            
                        
                            
                            
                                            
                    
                                                                
                    
                                            84 Kč 110 Kč
                                                
                                                                                                    
                                                    Expedujeme 1 až 2 dny
                                                
                                            
                                        
                                Sleva až 70% u třetiny knih
                            
                        
                                        Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace.  Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu.
Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR)
Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha)
Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha)
Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP)
Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha)
Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP)
Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha)
Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha)
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Publikace České technologické platformy pro potraviny.
                                                                Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR)
Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha)
Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha)
Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP)
Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha)
Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP)
Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha)
Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha)
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Publikace České technologické platformy pro potraviny.
| Autor: | Eva Doležalová | 
| Nakladatel: | Forsapi | 
| ISBN: | 9788087250280 | 
| Jazyk : | Čeština | 
| Počet stran: | 54 | 
Mohlo by se vám také líbit..
        
    - 
                                        
                          Průvodce psychotesty aneb do služební...Eva Doležalová
 
- 
                                        
                          Živa – životní síla SlovanůEva Doležalová
 
- 
                                        
                          Mladí lvi v kleciEva Doležalová
 
- 
                                        
                          Aussichten B1.1 Kurs-ArbeitsbuchEva Doležalová
 
- 
                                        
                          Psí knížkaEva Doležalová
 
- 
                                        
                          Atentát na HeydrichaEva Doležalová
 
- 
                                        
                          Geomancie a integrální kulturaEva Doležalová
 
- 
                                        
                          Diabetická retinopatieEva Doležalová
 
- 
                                        
                          Onkologie - minimum pro praxiEva Doležalová
 
- 
                                        
                          Rybáři odlivuEva Doležalová
 
- 
                                        
                          Ekonomika cestovního ruchuEva Doležalová
 
- 
                                        
                          Zákon a právo v archaických kulturáchEva Doležalová
 
- 
                                        
                          Dna - nemoc králůVěra Stejskalová
 
- 
                                        
                          Dieta při antikoagulační léčběLucie Růžičková
 
- 
                                        
                          Dieta u jaterních onemocněníMária Belovičová
 
- 
                                        
                          Vybrané kapitoly z klinické výživy I.Pavel Kohout
 

 
             
	 
                         
                    