Obiloviny v lidské výživě
14
%
95 Kč 110 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu.
Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR)
Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha)
Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha)
Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP)
Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha)
Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP)
Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha)
Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha)
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Publikace České technologické platformy pro potraviny.
Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR)
Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha)
Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha)
Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP)
Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha)
Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP)
Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha)
Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha)
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Publikace České technologické platformy pro potraviny.
| Autor: | Eva Doležalová |
| Nakladatel: | Forsapi |
| ISBN: | 9788087250280 |
| Jazyk : | Čeština |
| Počet stran: | 54 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Aussichten B1.1 Kurs-Arbeitsbuch
Eva Doležalová
-
ON Y VA! 3 Sada učebnice
Eva Doležalová
-
DaF Kompakt A1-B1 Ubungsbuch
Eva Doležalová
-
Živa – životní síla Slovanů
Eva Doležalová
-
Jizerské hory 3
Eva Doležalová
-
Psí knížka
Eva Doležalová
-
Atentát na Heydricha
Eva Doležalová
-
Základy plastické chirurgie
Eva Doležalová
-
Homeopatie - Vztahy mezi léky
Eva Doležalová
-
Rybáři odlivu
Eva Doležalová
-
Ekonomika cestovního ruchu
Eva Doležalová
-
Maroko - turistický průvodce
Eva Doležalová
-
Dna - nemoc králů
Věra Stejskalová
-
Dieta při antikoagulační léčbě
Lucie Růžičková
-
Dieta u jaterních onemocnění
Mária Belovičová
-
Vybrané kapitoly z klinické výživy I.
Pavel Kohout
