Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 18.06
PPL Středa 18.06
Osobní odběr Čtvrtek 19.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidské výživě
23 %

85  Kč 110 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu.
Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.

Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR)
Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha)
Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha)
Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP)
Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha)
Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP)
Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha)
Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha)
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)

Publikace České technologické platformy pro potraviny.
Autor:
Nakladatel: Forsapi
ISBN: 9788087250280
Jazyk : Čeština
Počet stran: 54
Mohlo by se vám také líbit..