Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jezte chytře

Jezte chytře

58  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Susan Albers, Psy.D., představuje revoluční třístupňový program pro dobývání emočního jezení – praktický, normativní, proaktivní přístup pomocí emoční inteligence, která vám pomůže zhubnout, jíst zdravěji a uvědoměle a udržet si nízkou váhu.

Využijte svou emoční inteligenci k úpravě tělesné váhy
Tato kniha překonává tradiční knihy o stravě tím, že prozkoumává spojení mezi emocemi a stravováním a odhaluje, že zvýšením emoční inteligence se přirozeně zvýší vaše schopnost úspěšně hlídat svou váhu. Autorka, klinická psycholožka, vysvětluje souvislost mezi vysokou emoční inteligencí a dobrým vztahem k jídlu a provede vás nejčastějšími emocionálními překážkami zdravého a uvědomělého stravování. Nabízí 25 nástrojů a technik, které můžete použít, abyste přizpůsobili plán svým individuálním potřebám.

Skoncujte s pocity, které vás nutí jíst z nudy nebo stresu
Tato kniha vychází z desítek klinických studií, které spojují nízkou emoční inteligenci se špatnými stravovacími návyky – včetně jedení i přes pocit plnosti, jezení ve vzteku nebo z nudy nebo přejídání se oblíbeným jídlem, a nabízí naději a pomoc, která funguje pro každého, bez ohledu na to, kolikrát se v minulosti snažil ovládnout jedení pod vlivem emocí.

Autor:
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7554-073-7
Rok vydání: Ger-
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 288
Mohlo by se vám také líbit..