Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zdravé dobroty

Zdravé dobroty
31 %

254  Kč 369 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Zdravé dobroty jsou plné inspirativních receptů, podle kterých můžete připravovat sladké i slané pamlsky zcela bez lepku, mléčných výrobků a rafinovaného cukru.
V první části Zdravých dobrot ukáže vyučená cukrářka Henrietta Inmanová, jak zásobit spíž nejrůznějšími místními, sezonními a průmyslově nezpracovanými ingrediencemi. Poté prozradí své základní recepty včetně nepostradatelných rad, jak namáčet a sušit ořechy, semínka, luštěniny a pseudoobiloviny a jak si vyrobit vynikající ořechová mléka, krémy a másla, bezlepkové těsto či lahodné domácí marmelády.
Následuje přes 75 překrásně nafocených receptů, takže můžete připravit cokoliv od parádních dortů, přes úžasně vláčné muffiny a zdraví prospěšné chlebíčky až po senzační raw dezerty a vynikající dortíky a koláčky. Jsou vhodné pro všechny a dokazují, že zdravé pečení ještě nemusí znamenat kompromisy ohledně chuti či vzhledu.
Autor:
Nakladatel: Mladá fronta
ISBN: 9788020444783
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 176
Mohlo by se vám také líbit..