Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kuchařka lékařů českých 2

Kuchařka lékařů českých 2
32 %

464  Kč 682 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Dlouho očekávané pokračování úspěšné knihy Kuchařka lékařů českých, které bylo prodáno přes 6 tisíc výtisků! Druhý díl této unikátní kuchařky opět představí přibližně padesát význačných českých lékařů prostřednictvím jejich esejů o jídle a pití. Dotyční zde zároveň prozradí své oblíbené recepty, které jsou doprovázeny i lákavými fotografiemi doporučených pokrmů; autorem těchto fotografií je Petr Nikl – člen české umělecké skupiny Tvrdohlaví. Z knihy se dozvíte i krátký životopis těchto veličin naší medicíny a poznáte je též prostřednictvím objektivu význačného českého fotografa a známého portrétisty Karla Meistera.
Můžete s námi nahlédnout například do kuchyně prof. Höschla, doc. Šmuclera, MUDr. Kubka či dokonce do kuchyně jedno z potomků J. E. Purkyně. V knize se setkáte nejen s dalšími známými lékaři žijícími v Čechách, ale i s českými lékaři, kteří dosáhli úspěchu v zahraničí.
Autor:
Nakladatel: Axonite
ISBN: 9788088046134
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 140
Mohlo by se vám také líbit..