Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Šaolin

Šaolin
23 %

223  Kč 290 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Chcete žít beze spěchu, a přesto se cítit úspěšní a spokojení? Máte už dost hektického způsobu života? Pociťujete, že ani materiální hojnost není schopná vás uspokojit? Co může pomoci odolávat stresujícím tlakům, řešit konflikty, dosáhnout rovnováhy a najít pravé hodnoty? Zůstat ve sporu uvolněný, přesvědčivě zastávat vlastní pozici, při požadavcích vystupovat rozhodně a přijímat s pokorou rozhodnutí a běh věcí, které nemůžete změnit. Takovéto teze lze najít v módních poučkách o asertivitě, ale již mnohem dříve byly zakotveny v šaolinském učení. Kniha podrobně probírá dvanáct hlavních životních zásad, k nimž toto učení dospělo. Jsou ilustrovány praktickými příklady jejich zachovávání v praxi. Kniha je psána živým a čtivým slohem a nevyžaduje od čtenáře žádné předchozí znalosti čínské filozofie.
Autor:
Nakladatel: Aventinum
ISBN: 978-80-7306-429-7
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 232
Zařazení: příručky sebepoznání životní moudrost životní harmonie učení buddhismu řešení problémů duchovní cesta bojová umění mysl a tělo filozofie ducha trpělivost
Mohlo by se vám také líbit..